CORONA maatregelen tijdens het NK CLubs

Ivm Corona houden we als organisatie een slag om de arm en houden we de richtlijnen van het RIVM en Thialf in de gaten. We vragen jullie onze Instagram- en Facebook accounts @NKClubs goed in de gaten te houden. De opgegeven contactpersonen van de clubs houden wij per mail op de hoogte.

Check thialf.nl voor de laatste versie van het Corona-protocol. 

 

Onderstaande maatregelen zijn van 2020 en zullen de aankomende dagen en weken ge-update/aangepast worden!! Eind augustus (2021) zullen onderstaande maatregelen definitief hieronder worden geplaatst!  

Deelnemers:
- Mochten klachten ontstaan de dag voor of tijdens het NK Clubs, maak dan gebruik van de reserves. Eventuele wijzigingen kunnen worden besproken met de organisatie ivm Corona. 
- Indien er op de dag zelf klachten zijn onder rijders of begeleiding, geef dit dan graag door aan Sicco Janmaat: 06 23 39 55 79. 
- Gebruik waar het kan een mondkapje (deze dient iedereen zelf mee te nemen!).
- Volg ten alle tijden de aanwijzingen in Thialf op.
- Wachten in de entreehal is NIET toegestaan. Graag de ploegleiders bij de wedstrijdbalie de accreditaties laten ophalen en buiten uitdelen. Daarna zsm naar het middenterrein begeven. Spreek met de senioren-rijders goed af (deze komen vaak later op de dag), wie ze kunnen contacten om de accreditatie in ontvangst te nemen! Bijvoorbeeld de club corona-coördinator.  
- Elke club zorgt voor een eigen corona-coördinator. Deze persoon ziet toe op de handhaving van de maatregelen door de eigen club, is beschikbaar voor vragen vanuit deelnemers en begeleiders en afstemming in Thialf. Graag ontvangen we de naam, e-mailadres en 06 nummer van deze club-coördinator op dinsdag 29 september via info@nkclubs.nlVergeet niet de achterban te informeren dat deze persoon de corona-coordinator van de club is. 
- Na het rijden is het verstandig om de rijders óf op het middenterrein te houden óf op de tribune te laten plaatsnemen. Wachten in de gangen is niet toegestaan. 
-  Beneden rondom de entreehal, middenterrein en kleedkamers is ALLEEN toegang voor de rijders en staf met een accreditatie. Bezoekers hebben entree en toegang op de 1e ring en dus GEEN toegang tot de entreehal. 
- Clubs zijn zelf verantwoordelijk te zorgen voor een gezondheidscheck. De basisregel is: Geen medewerking? Geen toegang! De gezondheidscheck is binnen Thialf aanwezig in de vorm van een QR-code en via deze link in papiervorm voor gebruikers te downloaden.

- Op het middenterrein krijgen alle clubs een eigen 'corner'. Deze zijn voorzien van banken. Tip: neem een banner van de club mee zodat alle rijders jullie 'corner' herkennen. 
- De kleedkamers zijn beperkt toegankelijk. Let wel op de 1.5 meter afstand (>18jaar)! 
- Rijders mogen NIET in een (oud) nationaal pak rijden.

Bezoekers - fans - vrienden en familie:
Gelukkig is het Thialf ruim opgezet en mogen we in tegenstelling vooralsnog bezoekers ontvangen! Per club kunnen we maximaal 100 fans ontvangen.
- Elke club krijgt op de tribune zijn eigen 'vak'. Zorg dus dat jullie 'vak' zo goed mogelijk gevuld is met fans! 
- Graag ontvangen we op dinsdag 21 september as van jullie via info@nkclubs,nl, hoeveel fans jullie denken mee te nemen/ ongeveer komen van de club. Dit moet omtrent de Corona maatregelen. Overige gegevens (NAW ed) zijn niet nodig. 
- Bezoekers worden ontvangen op de 1e etage en hebben alleen daar toegang.
Op deze etage kunnen zij aan de balie een toegangskaartje kopen voor €7,50 per persoon. Daarnaast zijn zij verplicht een gezondheidscheck te doen. De basisregel is: Geen medewerking? Geen toegang! De gezondheidscheck is binnen Thialf aanwezig in de vorm van een QR-code en in papiervorm voor gebruikers bij de kassa of vooraf in te vullen via deze link van het Thialf.
- Bezoekers hebben GEEN toegang tot de algemene entreehal op de begane grond. 
- De club corona-coördinator is naast de organisatie van het NK Clubs mede-verantwoordelijk voor de bezoekers en fans van HUN Club en dus het evt. naleven van de regels in het Thialf.