NK CLUBS

Over NK Clubs

Een wedstrijd waarbij amateurs en Olympische kampioenen gezamenlijk strijden om de titel 'Beste schaatsclub van Nederland'.

Selectiecriteria

Waar moet de ijsclubs aan voldoen om geselecteerd te worden voor NK Clubs? Hier lees je alles over de ranglijst en selectiecriteria.

5 okt 2019

Zaterdag 5 oktober 2019 : 2e officieuze NK Clubs. Lees hier alles over het programma, de starttijden, de summit, de kaarverkoop, etc.


Foto: Albert Hendriks | Frieslandholland.nl
Foto: Albert Hendriks | Frieslandholland.nl

RITJE WINNEN?

Met je hele club in de Toekan bus heen en weer naar het NK clubs? Lees hier alles om deze rit voor jouw club te winnen en een arrangement te boeken voor na afloop.

Vriend worden?

We zijn niets zonder vrienden. Draag je het concept NK clubs een warm hart toe? Wordt dan voor €1000 per jaar lid van “Vrienden van NK clubs”.

Ambassadeurs

Deze bekende sport personality's zijn ambassadeur van NK Clubs: Jac Orie, Jaap Stalenburg, Jeroen Bijl en Annette Gerritsen


Impressie NK 2018

Beleef 6 oktober 2018 even opnieuw. Voel de clubliefde, de blijdschap van STV Lekstreek, de beker, de toppers, de Summit, de tijden...

SUMMIT maart '19

16 maart vond de eerste NK Clubs Summit plaats. Met meer dan 220 aanmeldingen en mooie presentaties, werd het een fantastische middag! 

Team & Partners

Dankbaar zijn we voor tomeloze inzet van een club van vele professionele enthousiastelingen en bedrijven die NK Clubs mogelijk maken.