Word 'Vriend van NK Clubs’

Op 6 oktober 2018 wordt het eerste NK voor clubs verreden in ijsstadion thialf. Een initiatief om het clubschaatsen in Nederland een platform te geven en het wedstrijdschaatsen in Nederland te stimuleren en zo nieuwe aanwas te realiseren om voor Nederland op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren. Een wedstrijd om de schaatsclubs te helpen jeugd te enthousiasmeren voor de schaatssport en samen met de veteranen en hun schaatstoppers te strijden om de beste club van Nederland titel. NKclubs is een initiatief van oud-topschaatser Sicco Janmaat, werkzaam als trainer-coach voor de TeamLottoNL-Jumbo schaatsploeg. Sicco organiseert dit evenement met een aantal partners en enthousiastelingen vanuit de stichting ‚NK Clubs’.

Doneer €1000

Help jij ons om deze eerste NK voor clubs een groot succes te maken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen en/of bedrijven die blij worden van de schaatssport en dit eerste evenement een hart onder riem willen steken. Je wordt een vriend van deze eerste NKclubs met een donatie van €1000. Hiermee kunnen wij dit eerste evenement professioneel neerzetten zodat het hopelijk zo’n succes wordt dat we het volgend jaar weer kunnen organiseren. 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast onze dankbaarheid dat je ons wilt helpen willen we je natuurlijk in de watten leggen met mooie schaatsmomenten. Uiteraard ontmoeten we je als organisatie graag persoonlijk en kijken we samen met onze ambassadeurs naar de wedstrijd van onze schaatshelden. Je krijgt vijf VIP entreekaarten, ook voor je vrienden, familie en/of relaties, collega's om op 6 oktober 2018 naar Thialf te komen. Daarnaast zal Jac Orie, onze ambassadeur van dit event - coach van het Team LottoNL-Jumbo - een lezing houden over talent ontwikkeling, waar ook jij voor uitgenodigd wordt. Jouw eventuele bedrijfslogo of je naam wordt vermeld op de website www.nkclubs.nl, in het programmaboekje en we introduceren je graag op onze social media. 

Hoe word ik vriend?

Stuur ons een mailtje naar info@nkclubs.nl en we nemen contact met je op. 

NK clubs

Aanstormende schaatstalenten uit de regio én veteranen van het ijs hebben op zaterdag 6 oktober 2018 hun droom verwezenlijkt in Thialf. Tijdens het eerste officieuze NK Clubs streden pro’s en amateurs zij aan zij om de titel ‘Beste schaatsclub van Nederland.