Programma NK Clubs 2018

9.30 - 10.00 u Ontvangst clubs
9.30 - 10.00 u  Ploegleiders meeting
10.00 - 11.00 u Aanvang NK Clubs Summit (zie hieronder)
11.00 - 11.15 u Inrijden Junioren
11.15 - 11.30 u Opening NK Clubs
11.15 - 11.35 u  Dweilen
11.35 u      Start wedstrijden Junioren
12.40 - 12.55 u Inrijden Senioren
12.55 - 13.15 u  Dweilen
13.15 u   Start wedstrijden Senioren
ca 16.00 u   Prijsuitreiking

Summit

De Summit is toegankelijk voor iedereen die een entreekaartje koopt voor het NKClubs: ijsverenigingen, familie, vrienden, fans van de schaatsers, bedrijven… kortom iedereen die geïnteresseerd is is welkom (vol=vol, dus wees er snel bij)

Sicco Janmaat
NK Clubs initiator, schaatstrainer TeamLottoNL-Jumbo

De toekomst van de schaatssport

 

Samen met  zijn collegae heeft hij de laatste jaren vele kampioenen voortgebracht. Van belang is dat we in 2030 nog steeds grootste kampioenen kunnen voortbrengen voor Nederland.

 

In zijn visie ligt de sleutel van dat succes grotendeels bij de Nederlandse schaatsclubs, de breedtesport. De clubs en hun trainers zijn de voedingsbodem voor een blijvend succesvol topsportklimaat binnen de schaatswereld. 

 

Tijdens de seminar zal Sicco zijn visie over wat de toekomst van het Nederlandse schaatsen uiteenzetten en samen met het publiek hierover van gedachten wisselen om uiteindelijk met elkaar te zorgen dat we Nederlandse kampioenen blijven voorbrengen.

 

Jeroen Kraaij

Manager Commerciële Zaken KSNB

Sponsor acquisitie 'niks aan'

 

Jeroen Kraaij houdt een presentatie over de basis toolkit die iedere ijsvereniging nodig heeft voor de sponsoracquisitie.

Susan Janssen

Voedingsdeskundige - specialisatie voeding en sport

Voeding en Sport

 

Een andere manier van eten kan je prestatie verbeteren!

Welke rol speelt voeding op je prestatie? Wat kan ik het beste voor, tijdens en na een inspanning eten? Moet ik ook supplementen nemen? Wat voegt sportvoeding toe voor mijn prestatie en hoe zit het nou eigenlijk met al die sportdranken?

 

Tijdens een interactieve workshop voeding en sport ga ik je o.a. antwoord geven op bovenstaande vragen. Doel is dat je na de workshop meer inzicht hebt gekregen in je eigen eetpatroon/gewoontes en dat je weet waar jij als sporter nog winst kan behalen.

 

Ik ben voedingsdeskundige met als specialisatie voeding en sport. Ik heb 8 jaar in het eerste van Den Bosch gehockeyd en door mijn eigen ervaring en opleiding ben ik er achter gekomen dat voeding een grote rol speelt bij het leveren van een (top) prestatie.

Ik hoop jou te kunnen inspireren om nog meer uit jezelf te halen!

Download
Presentatie Susan Janssen tijdens NK Clubs Summit
Presentatie Susan Janssen tijdens NK Clubs Summit
voeding en sport.pdf
Adobe Acrobat document 649.5 KB