TEam & partners

NK Clubs werkt met een steeds grotere groep van enthousiaste vrijwilligers aan schaatsevents die niets lijken op de traditionele toernooien. Dankbaar zijn we voor de tomeloze inzet van al deze professionele enthousiastelingen en bedrijven (en dan staat hieronder nog maar een kleine selectie), zonder hun was dit eerste officieuze NK Clubs nooit mogelijk geweest. En achter de schermen wordt al weer hard gewerkt om de evenementen voor de komende maanden klaar te stomen!

Partners

De organisatie

 Het eerste officieuze NK Clubs is een initiatief van oud-topschaatser Sicco Janmaat, nu werkzaam als trainer-coach voor de TeamLottoNL-Jumbo schaatsploeg. Het NK wordt georganiseerd vanuit de stichting NKClubs samen met de KNSB en Thialf. Het bestuur bestaat uit: Sicco Janmaat (voorzitter), Hiske de Jong (secretaris), Roy Schiet (penningmeester) en Ernst Bulthuis.

 

NK clubs

Aanstormende schaatstalenten uit de regio én veteranen van het ijs hebben op zaterdag 6 oktober 2018 hun droom verwezenlijkt in Thialf. Tijdens het eerste officieuze NK Clubs streden pro’s en amateurs zij aan zij om de titel ‘Beste schaatsclub van Nederland.