Summit 14 maart 2020

NK Clubs opent het schaatsseizoen met de strijd om de beste schaatsclub van Nederland en eindigt het seizoen met de Summit in Thialf Heerenveen! Naast de Summit zelf, met allemaal leuke, informatieve en inspirerende sprekers, is er ook tijd om met je club de laatste training of clinic van het seizoen te houden op het ijs van Thialf.  De feedback op onze eerste Summit, tijdens het eerste officieuze NK Clubs 2018, heeft ons doen besluiten deze extra Summit te organiseren. Om een extra impuls te kunnen geven aan de clubliefde en de schaatsclubs en rijders optimaal te kunnen begeleiden in het winnen van de NK Clubs! 16 maart 2019 vond de eerste NK Clubs Summit plaats. Met meer dan 220 aanmeldingen en mooie presentaties, werd het een fantastische middag! Lees over over de Summit 2019.

 

Op dit moment zijn we druk bezig om een mooie lijst van sprekers samen te stellen en kunnen alle trainers weer accreditatie punten halen. Net als vorige jaar zullen we prijzen uitreiken aan de clubs die dit jaar het best gepresteerd hebben in de ranglijst. Iedereen is welkom op onze Summit. Trainers, bestuurders, vrijwilligers, schaatsers en ouders. 

 

SUMMIT 14 MAART 2020:

Start programma Summit: 11.30uur in de KPN Lounge. 

Einde programma Summit: 13.30uur

Mogelijkheid om te schaatsen: 12.30-16.00uur.

Kosten zijn €7.50 en te voldoen aan de kassa van het Thialf. Vergeet vooral je schaatsen niet mee te nemen, want je kan nog lekker je rondjes rijden op het Thialf ijs als de Summit is afgelopen.  

 

De aankomende weken proberen wij elke week een nieuwe spreker te presenteren op onze website en social media kanalen.

Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar info@nkclubs.nl onder vermelding van je naam, je schaatsclub, junior of senior en je functie (trainer, bestuurder, schaatser, ouder etc) of via de 'meld je hier aan' knop hieronder.