Summit 14 maart 2020 -> AFGELAST!

Helaas hebben we i.v.m. het Coronavirus de vele deelnemers  van het NK Clubs Summit moeten melden dat de Summit a.s. zaterdag 14 maart NIET doorgaat. De Summit wordt verzet naar een nader te bepalen datum in juni a.s. (tijdens het zomerijs). 

NK Clubs opent het schaatsseizoen met de strijd om de beste schaatsclub van Nederland en eindigt het seizoen met de Summit in Thialf Heerenveen! Naast de Summit zelf, met allemaal leuke, informatieve en inspirerende sprekers, is er ook tijd om met je club de laatste training of clinic van het seizoen te houden op het ijs van Thialf.  De feedback op onze eerste Summit, tijdens het eerste officieuze NK Clubs 2018, heeft ons doen besluiten deze extra Summit te organiseren. Om een extra impuls te kunnen geven aan de clubliefde en de schaatsclubs en rijders optimaal te kunnen begeleiden in het winnen van de NK Clubs! 

 

We zijn nog druk bezig om een mooie lijst van sprekers samen te stellen voor de Summit.  Net als vorige jaar zullen we prijzen uitreiken aan de clubs die dit jaar het best gepresteerd hebben in de ranglijst en kunnen alle trainers weer accreditatie punten halen. Iedereen is welkom op onze Summit. Trainers, bestuurders, vrijwilligers, schaatsers en ouders. 

 

SUMMIT 14 MAART 2020:

Start programma Summit: 11.30uur in de KPN Lounge. 

Einde programma Summit: 13.30uur

Summit Sprekers

Mogelijkheid om te schaatsen: 12.30 - 16.00uur 

 

ENTREE

Kosten zijn €7.50 en te voldoen aan de kassa van het Thialf. Vergeet vooral je schaatsen niet mee te nemen, want je kan nog lekker je rondjes rijden op het Thialf ijs als de Summit is afgelopen.  

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je nu in door een mailtje te sturen naar info@nkclubs.nl onder vermelding van je naam, je schaatsclub, junior of senior en je functie (trainer, bestuurder, schaatser, ouder etc) of via de 'meld je hier aan' knop hieronder.

 

SUMMIT 2019

16 maart 2019 vond de eerste NK Clubs Summit plaats. Met meer dan 220 aanmeldingen en mooie presentaties, werd het een fantastische middag! Lees over over de Summit 2019.

Disclaimer

Graag maakt de organisatie van de Summit u nog attent op het volgende. In verband met de recente ontwikkelingen omtrent het Covid-19 (Corona) virus brengt reizen en/of het bezoek aan evenementen in Nederland mogelijk risico’s met zich mee. Bezoek en/of deelname aan de NKC Summit en het nadien schaatsen op de ijsbaan van Thialf geschiedt geheel voor uw eigen risico. Stichting NK Clubs kan voor mogelijke schade als gevolg van deelname aan de Summit of het bezoek aan Thialf niet aansprakelijk worden gehouden. De organisatie heeft hiervoor ook geen verzekering uitgenomen. Indien u twijfelt of het verantwoord is om een evenement in Nederland te bezoeken of indien u twijfelt aan uw eigen gezondheid, raadt de organisatie aan om thuis te blijven. Het is raadzaam om in dat verband de website van het RIVM (www.rivm.nl) in de gaten te houden.