SPREKERS SUMMIT 2020

Sicco Janmaat

Assistent Coach Jumbo Visma schaatsploeg en oprichter van het NK Clubs 

 

’Sicco draait al jaren mee in de schaatswereld en is nu ook intensief betrokken bij het Development Team van de Jumbo Visma schaatsploeg. Talentontwikkeling is ontzettend belangrijk voor de toekomst van het Nederlandse schaatsen en begint bij de club. Vandaar dat hij het NK Clubs heeft opgericht. Tijdens de Summit zal Sicco toelichten hoe clubs de ranglijst kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van bijvoorbeeld talenten. Hoe kan je omgaan met de data uit de ranglijst en in je voordeel laten werken?’  

Jillert Anema

 

Eén van Nederlands bekendste coaches die al vele schaatsers naar de top heeft geleid, zal op 14 maart as zijn ervaringen in het schaatsen met jullie delen. Jillert Anema, coach van Team easyJet. Jong en oud weet hij altijd te inspireren met zijn kennis en ervaring. 

Ivo Spanjersberg

 

Ivo Spanjersberg is sport- en prestatiepsycholoog (VSPN geaccrediteerd). Hij werkt als expert prestatiegedrag voor TeamNL op Papendal en begeleidde diverse olympische en paralympische zomer- en wintersporters. In het schaatsen begeleidde hij een commerciële ploeg en was jarenlang betrokken bij jong oranje. Hij schrijft artikelen over de mentale kant van sport en is medeauteur van de boeken ‘Slagen, tips voor tennisouders’ en ‘Hoe je profvoetballer wordt’. www.ivospanjersberg.nl

KNSB

 

De KNSB organiseert sinds vorig jaar de Rabo Talentdagen.  Tijdens de NK Clubs Summit zal de KNSB met jullie delen hoe talenten door de KNSB gemonitord en gevolgd worden in hun route naar de top. 

Zie meer hierover op youtube

 

Jacco Fenijn

Alkmaarsche IJSclub

 

Jacco Fenijn gaat als winnaar van de NK Clubs 2019 editie iets vertellen over zijn club en de behaalde titel. 

'SPREKERS on ICE'

Ben Jongejan

Assistent-coach Jumbo Visma schaatsploeg

 

Vele zien Ben regelmatig op televisie tijdens de wedstrijden van de Jumbo Visma ploeg. Naast Jac Orie coacht hij de verschillende rijders. Tijdens de Summit zal hij ook op het ijs staan en net als zijn collega Alex jullie tips en tricks geven om nog beter over het ijs te gaan en waar je als trainer/coach bijvoorbeeld op kan letten bij je rijders. 

Alexander Velzenboer

Assistent Trainer Jumbo Visma schaatsploeg

 

Alex gaat op het ijs, tijdens de Summit, training geven met wat technische tips en tricks voor iedereen die het leuk vind om deel te nemen tijdens de NK Club's Summit. Een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van de Jumbo Visma schaatsploeg.

Foto's Robert Prins