SUMMIT 16 maart

Het eerste NK Clubs op 6 oktober 2018 is gestart met een Summit voor alle IJsclubs en geïnteresseerden. Sicco Janmaat, de initiator van NK Clubs, vertelde over zijn visie en ambities voor de schaatssport. Jeroen Kraaij, Manager Commerciële Zaken KSNB, hield een presentatie over de basis toolkit die iedere ijsvereniging nodig heeft voor de sponsoracquisitie. En Susan Janssen, Voedingsdeskundige met specialisatie voeding en sport vertelde over de rol die voeding speelt in de sportprestatie. Lees meer over de Summit 2018.

 

De feedback op deze Summit heeft ons doen besluiten een extra Summit te organiseren in Maart 2019. Om een extra impuls te kunnen geven aan de clubliefde en de ijsclubs en rijders optimaal te kunnen begeleiden in het winnen van de NK Clubs 2019!

Programma

Datum

16 maart 2019

Zet vast in je agenda! Binnenkort meer details.

 

Voor wie?

Voor alle ijsclubs van Nederland

 

Activiteiten

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement. Het belooft ene mooie dag te worden voor zowel alle rijders als de coaches en managers.


Lokatie

IJssation Thialf

Pim Mulierlaan 1

8443 DA Heerenveen

 

Email: info@nkclubs.nl


NK clubs

Aanstormende schaatstalenten uit de regio én veteranen van het ijs hebben op zaterdag 6 oktober 2018 hun droom verwezenlijkt in Thialf. Tijdens het eerste officieuze NK Clubs streden pro’s en amateurs zij aan zij om de titel ‘Beste schaatsclub van Nederland.