SUMMIT 16 maart

We willen graag het schaatsseizoen met jullie afsluiten op zaterdag 16 maart as in het Thialf Heerenveen! Niet alleen zal er een Summit plaatsvinden, met onder andere Jac Orie als spreker, maar ook is er tijd om met je club de laatste training of clinic van het seizoen te houden op het ijs van Thialf.  De feedback op onze eerste Summit, tijdens het eerste officieuze NK Clubs 2018, heeft ons doen besluiten een extra Summit te organiseren. Om een extra impuls te kunnen geven aan de clubliefde en de ijsclubs en rijders optimaal te kunnen begeleiden in het winnen van de NK Clubs 2019! Schrijf je met je club in!

Programma 16 maart 2019

 

Voor wie?

De Summit is voor alle ijsclubs van Nederland! En voor iedereen van de club: bestuur, commissies, trainers, coaches, junioren, senioren, ouders, etc.

 

Programma

12.30u - Aanvang NKClubs Summit

13.00 - 15.15u Opening NKClubs Summit door Sicco Janmaat, gevolgd door verschillende sprekers en uitreiking prijzen

15.30 - 17.15u - Clubschaatsen. Tevens zijn vader en zoon van Metaalbewerking Heemskerk aanwezig om kosteloos je schaatsen goed af te laten stellen.

 

Sprekers

  • Jaap Stalenburg, onze NK Clubs ambassadeur, is de dagvoorzitter
  • Hoe train je het best in de zomer en hoe train je met een hartslagmeter? door Jac Orie en Sicco Janmaat
  • Belang van goede voeding door Health Stories
  • Kansen met IJStijd door de KNSB
  • Clubliefde door NKClubs, de ervaringen van winnaar STV Lekstreek
  • Voor de junioren is er speciaal programma over de invloed van voeding op je prestaties door Angela en Yvanka van Health Stories  en Emilie Pulles vertelt alles over 'mind-focus'. Emilie is arts en Outdoor Health Coach in Zwitserland en heeft lang op hoog niveau gegolfd. 

Prijzen

  • En zullen er verschillende prijzen worden uitgereikt aan de clubs

 

Schaatsen - 16 maart 2019

Na de Summit is er de mogelijkheid om met de club te schaatsen op het ijs van Thialf. Dit kan van 15.30uur tot 17.15 uur. Denk aan een laatste training van het seizoen.

Ook weten we dat sommige clubs hun toppers willen benaderen om deze dag bijvoorbeeld een clinic te geven aan hun club. Dus benader je topper(s) en vraag of hij/zij ook voor de club aanwezig is en maak er samen een feestje van. 

Er kunnen op dit tijdstip maximaal 350 schaatsers op het ijs, dus geef je met je club (naam club + namen rijders) snel op. Vol=Vol

 


Trainer-coaches met een technisch kader licentie kunnen door het bijwonen van deze Summit 2 licentiepunten behalen!

Kaartverkoop

 

Aan de Summit en het schaatsen zijn kosten verbonden. 

 

1. Opgave vóór 1 maart 2019 via info@nkclubs.nl o.v.v. Summit2019. Vermeld graag de naam van je club en naam deelnemer(s).

Kosten: €5,-/deelnemer =  Summit en/of schaatsen. 

Deze kaarten liggen dan 16 maart op naam klaar bij de kassa van het Thialf en is er de mogelijkheid tot afrekenen. 

 

2. Opgave ná 1 maart 2019 via info@nkclubs.nl o.v.v. Summit2019. Vermeld graag de naam van je club en naam deelnemer(s).

Kosten €7,50/deelnemer = Summit en/of schaatsen.

Afrekenen aan de kassa van het Thialf op 16 maart. 


 

Alle eerste 100 aanmeldingen ontvangen bij de kassa een lekkere warme Barts muts bij aanvang van de Summit. Deze worden mogelijk gemaakt door onze "Vrienden van NK Clubs": Barts & CPZ.

Summit dinerbuffet arrangement

Onze 'vriend van NK Clubs' van der Valk Wolvega - Heerenveen heeft een speciaal dinerbuffet samengesteld voor alle NK Clubs Summit deelnemers na afloop van het event zaterdagavond. Voor €22,50 per persoon kan je genieten van een buffet met verschillende voor- & hoofdgerechten, inclusief een Hollands drankenarrangement (bier, wijn, fris). Vooraf reserveren is noodzakelijk: stuur een mailtje naar wolvega@valk.nl o.v.v. 'NK Clubs Summit' met de naam van de schaatsclub, de contactpersoon en aantal mensen) of bel 0561-692800.

Ontwerp met je club je eigen spandoek!

Bij het schaatsen horen langs de schaatsbaan spandoeken. Niet alleen bij de EK's en WK's maar ook bij de clubwedstrijden en zeker bij het NKClubs. Daarom hebben we met onze nieuwe partner Drukwerkdeal.nl een ludieke actie bedacht. Ontwerp met je schaatsclub je eigen spandoek voor je club!

 

De eerste 20 clubs die zich aanmelden voor deze spandoekactie krijgen gratis hun spandoek van 400 x 125 cm! Bekijk hieronder de spelregels van deze actie en ga snel met je leden aan de slag! Het mooiste spandoek ontwerp wordt 16 maart as ook nog beloond tijdens de NKClubs Summit!

 

Hoe werkt het?

1.     Meld je schaatsclub vóór 1 maart 2019 aan, via info@nkclubs.nl o.v.v. aanmelden spandoekactie. Vermeld in deze mail: 

  • Naam en email-adres van de contactpersoon van de club 
  • 06 nummer van de contactpersoon
  • Naam van de schaatsvereniging

2.     Binnen 24uur ontvang je een email-adres waar je jullie ontwerp (pdf) naartoe kan sturen. Let op! Het spandoek heeft een afmeting van 4meter bij 1.25m! Genoeg ruimte dus voor een knallend ontwerp. Vereiste in het ontwerp: De naam van jullie schaatsvereniging moet in het ontwerp zichtbaar zijn!

 

3.     Deze Pdf moet vóór 9 maart as bij de organisatie binnen zijn. Let op! Het  is belangrijk dat de spandoeken opgemaakt worden in professionele software zoals Photoshop of Indesign en dat de bestanden in .pdf formaat worden aangeleverd. 

 

4.     Heb je technische vragen over het ontwerp, dan kan je contact opnemen met Drukwerkdeal.nl via marketing@drukwerkdeal.nl o.v.v. NKClubs spandoekactie.

 

5.     De spandoeken worden uitgereikt aan de clubs op zaterdag 16 maart 2019 tijdens de NKClubs Summit in Thialf, Heerenveen. Opsturen is niet mogelijk. 

De schaatsvereniging met het mooiste ontwerp, ontvangt een prijs op 16 maart bij de uitreiking van de spandoeken. 

Lokatie

IJsstadion Thialf

KPN Lounge

Pim Mulierlaan 1

 

8443 DA Heerenveen